Проф. Харалд Лешке

Проф. Харалд Лешке

Председател

Започва като автомобилен дизайнер с Даймлер-Бенц Груп. Пръв асистент на Бруно Сако, който оглавява ДаймлерБенц Дизайн. Той води проекта “Майбах Екселеро”. Проф. Харалд Лешке е автор на статии за Топ Гиър България, Ауто Мотор унд Спорт, Ауто Билд. Преподавател в Техническия Университет в София,
университета Мохоли-Маги за изкуства и дизайн в Будапеща.

Marcus Görig

Marcus Görig

Car Specialist

Маркус е базиран в офиса на RM Sotheby’s в Мюнхен, където се фокусира предимно върху немския, австрийския и швейцарския пазар на колекционерски автомобили, както и Източна Европа. По време на следването си той работи за Mercedes-Benz 300 SL Bulletin и Mercedes-Benz Kompressor Club, преди да завърши университета в Тюбинген…прочети още
Небойша Джорджевич

Небойша Джорджевич

Машинен инженер

Автомобилен историк и писател. Той е президент на Обществото на автомобилните историци в Белград. Всяка година през април обществото организира най-голямото събитие за класически автомобили в Сърбия. Член на журито на конкурса за елегантност в Синая (Румъния).

Петя Гром

Петя Гром

Колекционер, историк и писател

Главен секретар на SVAMZ, собственик на един от най-големите частни музеи за исторически мотоциклети в Европа. Архитект по професия, експерт на Комисията за мотициклети на FIVA. Неговите мотоциклети са сред най-редките в Европа и постоянно печелещи награда на Вила Д’Есте.

Д-р инж. Ренато Пуджати

Д-р инж. Ренато Пуджати

Член на борда на ASI - Automotoclub Storico Italiano

Знанията му относно историята на класическите превозни средства са невероятни; той притежава забележителна колекция от класически автомобили. Експертен член на няколко музея, фокусиращи се главно върху класически превозни средства, както и върху класически самолети. Той членува в много италиански журита на няколко различни събития. Д-р инж. Пуджати е президент на Изложбения център в Порденоне, Италия.

Едуард Асилелов

Едуард Асилелов

Колекционер и професионален реставратор

Утвърдено име сред гилдията в Русия. Редовен участник в ежегодното изложение “ОЛДТАЙМЕР ГАЛЕРИЯ СОРОКИН”, където неизменно е на централен щанд. Носител на много престижни награди и над тридесет дипломи, грамоти и отличия. Утвърден специалист в довоенните американски автомобили.